in

„Твоята Варна +“: Най-лесният начин варненци да подават сигнали и предложения за развитието на града

„Твоята Варна +“ е проект, който вече за втора година дава възможност на варненци по лесен и бърз начин да отправят своите сигнали и предложения за развитие на градската среда. Той има за цел да подобри обществения диалог. Проектът представлява платформа в медия „Нова Варна“, където само с натискането на няколко бутона гражданите на морската столица ще могат да подават своите сигнали или предложения.

Ще бъдат разглеждани идеите на варненци, свързани с подобряването на инфраструктурата, градската среда или обществените процеси, както и с развитието на културата, младежките дейности и спорт, образованието, науката и туризма. Сигналите в „Твоята Варна +“ могат да бъдат изпращани както чрез платформата – signali.novavarna.net , така и по имейл на: press.novavarna@gmail.com

В платформата „Твоята Варна +“ чрез различни опции, гражданите ще могат да подават предложенията си и да проследяват тяхното развитие. Могат да бъдат изпращани сигнали под формата на публикация, която включва текст и снимка, само снимки, видео, галерия, аудио записи, както и анкети.

След подаването, предложенията ще се разглеждат и одобряват от редактор. След одобрение ще са достъпни за споделяне в социалните мрежи, коментари и мнения, а директно в платформата посетителите могат да оценят чрез гласуване всеки сигнал.

За да се гарантира качество, ще бъдат допускани всички предложения от гражданите, които отговарят на определени условия за цялост, пълнота и обществена значимост на предлаганата тема.

Теми с голям обществен интерес и множество коментари ще се подлагат на журналистическа проверка, заснемане и видео репортаж.

 

Можете да изпращате сигнали по темите: инфраструктура, градска среда, обществени процеси. Да давате предложения за образованието и туризма. Да инициирате дискусии за културата, младежки дейности и спорт. Да комбинирате различните стълбове и инструменти на “Твоята Варна +”.

Проект „Твоята Варна +“ се реализира с финансовата подкрепа на община Варна чрез процедура за медийни проекти – конкурс 2023 г.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/