in

Заедно ли са още „Ергенът“ Евгени и Валерия? Двамата проговориха за личния си живот

Кадър: bTV

След края на втория сезон на романтичното риалити „Ергенът“ не спряха спекулациите около личния живот на пианиста Евгени Генчев и неговата избраница – красивата Валерия. Много хора все още продължават да се питат дали двамата са във връзка. Други пък са сигурни, че са се разделили. Евгени и Валерия дадоха своя категоричен отговор в „Търси се…“ по bTV

„Аз съм човекът, който може да го разбере за всичко. Трудности относно това дали да продължим да бъдем заедно или не, не сме имали. Единствената трудност е връзката от разстояние. Когато сме няколко дни заедно, а после се наложи да не се виждаме известно време, много си липсваме. Но и в това си има своя чар. В предаването също нямахме търпение да се видим“, казва Валерия.

„Той е много спокоен човек и всъщност е моя противоположност. Аз винаги съм малко по-сприхава и директна. А той много премисля нещата. Много е грижовен. Имало е случаи, в които съм била болна и не съм можела да си вдигна телефона, защото спя и ми е лошо. Тогава той звъни на майка ми и пита как съм“, казва тя.

„Евгени е много романтичен и ми е правил доста изненади. Не сме спирали да си пишем писма. Това си го оставихме, както беше и в предаването. За Свети Валентин ми направи страхотна изненада. Направи ми катинарчета със сърца и с датите, които са важни в нашите отношения, като първа среща, първа целувка, годеж, което беше много мило“, признава Валерия.

„Говорили сме си за общ дом. Все още не сме говорили за сватба и за деца, както може би се очаква от хората“, казва тя.

„Благодаря му, че направи живота ми по-красив в последната една година, за цялата любов и подкрепа, която ми даде, за това, че не се опита да ме промени, а напротив – започна да се нагажда спрямо моя начин на живот. Много съм му благодарна, че се опитва да ме прави щастлива по-всякакъв начин“, признава красавицата.

„Тя показа, че е специална от първия момент, когато се запознахме. Аз съм провокатор и се опитах да я провокирам във всякакви ситуации, за да мога да тествам водите и да видя доколко бихме могли да имаме шансове за успешна връзка“, казва от своя страна Евгени.

„Тя много бързо проби стените, които бях изградил около себе си с времето. Аз се нагаждам с нея. Тя също доста се нагажда – изненадващо много за мен“, призна той.

Самият Евгени призна, че вече е измислил начин как да изградят дом заедно и вярва, че скоро това ще се случи.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/