in

Варненка: 10 дни поред сме без вода по цял ден на ул. „Панайот Хитов“

Снимка: Google Street View

Множество сигнали за проблеми с водоснабдяването в морската столица постъпиха до сега в платформата „Твоята Варна +“. Такъв е и сигналът на варненката Кристина Кателиева. По думите й вече 10 дни водата в района, в който живее, се спира ежедневно, при това за дълги периоди от време. Ето какво ни сподели тя:

„От 14.10 ВиК-Варна не успява да отстрани повредата на ул. “Панайот Хитов” и това може да се види от историята на публикуваните аварии в сайта на ВИК- Варна. Много хора остават без вода в продължение на минимум 10 часа на ден. За съжаление не получаваме никаква информация от ВИК – Варна.“ – разказва гражданката.

По думите й, всеки ден се разбира, че отново няма да имат вода, чак когато я спрат. Вчера за пореден път водата е спряна, при това до 20:00 ч.

Интересното в случая е, че разказът на госпожа Кателиева съвпада с този на гражданинът Станислав Пеев, с който Ви запознахме вече в друга публикация. Въпреки че локацията е различна, датата, в която започват ежедневните спирания на водата, заради аварии, е една и съща – 14 октомври. Дали това е просто случайно съвпадение, оставаме на Вас читателите на медия „Нова Варна“ да прецените.

Един варненец в “Твоята Варна +”: Всеки ден сме без вода, а реална причина за това няма (ВИДЕО)

Свои сигнали, идеи и предложения за градската среда във Варна може да изпращате чрез платформата signali.novavarna.net  както и по имейл на: press.novavarna@gmail.com

Можете да изпращате сигнали по темите: инфраструктура, градска среда, обществени процеси. Да давате предложения за образованието и туризма. Да инициирате дискусии за културата, младежки дейности и спорт. Да комбинирате различните стълбове и инструменти на “Твоята Варна +”.

Варненци, очакваме Вашите сигнали, идеи и предложения за подобряване на градската среда. Бъдете активни!

Проект „Твоята Варна +“ се реализира с финансовата подкрепа на община Варна чрез процедура за медийни проекти – конкурс 2023 г.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/