in ,

По сигнал в „Твоята Варна +“: Опасно ли е кръстовище в квартал „Левски“, според живущите в района? (ВИДЕО)

Снимка: Медия "Нова Варна"

От медия „Нова Варна“ направихме проверка на място по сигнал на млад баща, който твърди че кръстовището на улиците „Евлоги Георгиев“ и „Железни врата“ в квартал „Левски“, е опасно, защото е много натоварено, а не е урегулирано. Освен това в близост се намират две детски градини, ясла, втори корпус на Икономическия университет и спирка на градския транспорт.

Попитахме живущите в района, какво мислят за въпросното кръстовище, за да разберем, дали тяхното мнение съвпада със сигнала, подаден ни от младия баща, за който Ви информирахме преди дни:

Млад баща до “Твоята Варна +”: Две детски градини, една ясла и университет, а на кръстовището до тях няма пешеходна пътека

Какво ни отговориха живущите в близост до кръстовището на улиците „Евлоги Георгиев“ и „Железни врата“, вижте във видеото най-долу тук.

Освен това от медия „Нова Варна“ изпратихме официално запитване до Община Варна, дали е предвидила да предприеме обезопасяване на въпросното кръстовище. Какво ни отговориха от там ще разберете скоро в отделна статия, която ще публикуваме отново в рубриката „Твоята Варна +“.

Свои сигнали, идеи и предложения за градската среда във Варна може да изпращате чрез платформата signali.novavarna.net  както и по имейл на: press.novavarna@gmail.com

Можете да изпращате сигнали по темите: инфраструктура, градска среда, обществени процеси. Да давате предложения за образованието и туризма. Да инициирате дискусии за културата, младежки дейности и спорт. Да комбинирате различните стълбове и инструменти на “Твоята Варна +”.

Варненци, очакваме Вашите сигнали, идеи и предложения за подобряване на градската среда. Бъдете активни!

Проект „Твоята Варна +“ се реализира с финансовата подкрепа на община Варна чрез процедура за медийни проекти – конкурс 2023 г.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/