in

Майката на Георги Георгиев: Невинен е, не е насилник. Чувства се зле

Кадър: Vbox7/Новините на NOVA

След като съдът пусна под домашен арест Георги Георгиев, Дебора Михайлова обяви, че се чувства застрашена. Припомняме, че младият мъж беше обвинен в тежко посегателство срещу Дебора.

За притесненията на Дебора обяви нейният адвокат в ефира на бТВ. Майката на обвиняемия Георги Георгиев пък заяви, че синът ѝ е невинен.

„Трябва да бъде пуснат, защото синът ми е невинен. Аз не съм отгледала насилник. Вече една година лежи в ареста без доказана вина и смятам, че правосъдие не се раздава така на улицата“, каза Дияна Стоянова.

По думите на Дияна Стоянова Георги Георгиев е добър човек и това, което говорят за него, не е вярно.

„Никога не е бил насилник. Зле се чувства, това да лежиш една година в ареста без вина при тези условия и под този целия натиск, изобщо не се чувства добре”, допълни майката на Георги.

Припомняме, че Дебора получи множество прорезни рани с макетен нож, които наложиха цели 400 шева, косата ѝ пък беше обръсната.

Дебора: Усмихна ми се и замахна към мен. Чувах само звука на машинката. После видях висящите меса. Бях в шок (ВИДЕО)

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/