in

Голям обрат може да настъпи в живота на три зодии около пълнолунието в Овен на 17 октомври

Снимка: Pixabay

Предстоят големи промени в живота на представителите на няколко зодиакални знака, заради наближаващото пълнолуние в Овен на 17 октомври.

Във времето около пълнолунието в Овен не бива да се бърза с вземането на важни решения. Трябва спокойно да се обмислят действията.

Освен потенциални трудности, пълнолунието в Овен може да бъде благоприятен период за кариерно развитие за някои зодии, пише сайтът Актуално.

Везни

Пълнолунието в Овен ще ви даде възможност да изразите своята креативност и убедителност. Това е време за ново начало, което може да доведе до професионално израстване за вас. Може да ви бъде предложена по-отговорна роля в проект или сътрудничество в ново, по-амбициозно начинание.

Рак

Пълнолунието в Овен може да бъде период на нови идеи и възможности в професионалната сфера за вас. Може да бъдете повишен поради разширяване на вашата област на отговорност или преместване на нова позиция.

Дева

Пълнолунието в Овен може да бъде период на професионален успех за вас, ако действате организирано и методично. Активното участие в проекти, различни операции, както и ученето и обучението могат да донесат успех и да доведат до напредък.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/