in

Барак Обама рапира с Еминем на митинг на демократите

Колаж: "Нова Варна"

63-годишният бивш президент на САЩ Барак Обама изненада всички, след като израпира част „Lose Yourself“ на Еминем във вторник вечерта пред поддръжници на Камала Харис на нейния митинг в Детройт.

Обама предизвика бурни овации, след като беше представен на сцената от Еминем. 8 години след като напусна Белия дом, той демонстрира, че не е забравил как се привлича вниманието на избирателите.

„Както повечето от вас знаят, град Детройт и целият щат Мичиган означават много за мен“, каза Еминем на тълпата, „и влизайки в тези избори, светлината на прожекторите е върху нас повече от всякога“, каза той.

Напомняйки на всички, че „е важно да използвате гласа си“, рапърът насърчи хората в публиката и у дома да излязат и да гласуват на 5 ноември.

„Мисля, че Харис подкрепя бъдещето на тази страна, където тази и много други свободи ще бъдат защитени и поддържани. И тук, за да ви разкаже много повече за това, президент Барак Обама“, каза рапърът Еминем.

Обама излезе на сцената с голяма харизма и се усмихна, докато хвалеше Еминем.

„Правил съм много митинги. Обикновено не се изнервям. Но някак си се почувствах по този начин след Еминем. И забелязах, че…“, каза той на публиката.

Тогава той се отклони от сценария, рапирайки част от текста от на „Lose Yourself“ в речта си.

„Мисля, че той е истински глупак, защото го наблюдавах в кампанията през последните няколко дни“, коментира от своя страна Доналд Тръмп пред поддръжниците си на митинг в Грийнсбъро, Северна Каролина, предава New York Post.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/