in

Застреляни са мъж и жена в столичния квартал Витоша

Мъж и жена са намерени простреляни на улицата в столичния квартал „Витоша”, съобщават от пресцентъра на СДВР, цитирани от „Фокус“.

Сигналът е подаден около 20.29 часа тази вечер от човек, който е намерил мъж и жена на улицата в квартал Витоша. Предстои да бъде установена самоличността им. Извършва се оглед на местопрестъплението.

Обновена:

По информация на БЛИЦ убитият мъж в столичния квартал „Витоша“ е Митко Дамянов, бивш строителен предприемач. Разстреляната жена е съпругата му. Двата трупа лежат на земята до кооперациите на улица „Йордан Стубел“ между номера 11 и 13.

Справка на Нова Варна установи, че преди 4 години името на Димитър Дамянов е посочено в жалба до главния прокурор Борис Велчев.

Хората твърдят, че са попаднали в капана на пирамида, която присвоила около 5 млн. лв. от купувачи на жилища на зелено и кредити от банки.

Те обвиняват управителите на свързаните фирми „Ю Ем Би Груп“АД и „Крами-КМ“ ООД Божидар Ангелов, Стойко Цочев, Митко Дамянов и Юлиян Тачев, че изоставили недовършени три кооперации в София, след като събрали от 50 до 100% от дължимите суми за жилищата и ипотекирали имотите.

Публикувано от Дамян Дамянов