Варненски фотографи правят невъзможното! Вижте тяхната история

След успешно реализираните зелените фото-проекти “TMB Обиколката на Монблан – 1” 2013 г. и “Обиколката на Монблан – 2” 2014 г. Ник Чалдъков се подготвя за нов проект – фотоизложба “ПОРТРЕТ НА МАТЕРХОРН 2015 г.”
tmb_039 (Medium)
Ние сме група фотографи, които правим пътешествия до най-живописните места на планетата, като снимаме и пресъздаваме живота сред природата. Основната цел на нашия проект е с фотография да запалим младите хора да тръгнат по стъпките ни и да намерят мотивацията и желанието да излизат по-често сред природата. Самоубиваме се бавно, живеейки в града – работа, умора, почивка, забавления и пак работа… Това унищожава човека в нас. Искам все повече хора да се върнат назад към природата – там са истинският живот, здраве и щастие.
Picture 1332 (Medium)
Новият проект!
За реализиране на настоящия проект се нуждаем от около 6000 лв. До момента разполагаме с 2000 лв., предоставени ни от спонсори. Търсим останалите 4000 лв.
https://www.youtube.com/watch?v=pIzGCGrtPFY
Надявам да харесате нашата благородна кауза и да ни подкрепите финансово, за да можем да реализираме еко проекта “Портрет на Матерхорн” който, ще бъде представен пред медиите, както и на големи фото платна в центъра на гр. Варна през м. октомври 2015 г.”
https://www.youtube.com/watch?v=Q-1FTdPZ6OI
Ник Чалдъков

Бурята във Варна преобърна се кран!

КЗП започва масови проверки по морето в заведенията с нощен режим на работа