Варненец: Шофьор ми извади пистолет, с думите “Искаш ли да те гръмна?” (СНИМКА)

Току-що на редакционния телефон на Нова Варна постъпи обезпокоителен сигнал за агресия на пътя.

Баща на 12-годишно дете твърди, че след неволно засичане от негова страна на автомобил с марка “БМВ”, шофьорът на возилото е “заградил” неговия автомобил.

Водачът на засечения автомобил отправил заплаха, изваждайки пистолет, с думите “Искаш ли да те гръмна?”.

Случката се разиграва днес, на път за центъра на града от квартал “Възраждане”. След засичането от страна на Н. Стоянов, който се свърза с нас, по неговите думи агресивният шофьор излиза от колата си и започва със заплахите, когато се стига и до изваждането на пистолета.

В крайна сметка шофьорът на “БМВ” – то потегля, следван от потърпевшия, който в движение подава сигнал на телефон 112. По думите на Стоянов, автомобилите спират на булевард “Сливница”, където към тях се присъединява друг мъж, с униформа на охранител, който също отправя заплахи за физическа саморазправа.

Според разказа на потърпевшия в колата освен пистолет са открити хладни оръжия – боксове, ножове, както и бухалки.

Участниците в инцидента са отведени в Трето районно управление.

Редакцията на “Нова Варна” си позволи да скрие номера на автомобила до пълното изясняване на обстоятелствата около инцидента.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Читател сигнализира: Мъртви делфини и на плажа в Кранево (СНИМКИ)

“Търговец” спря възрастен шуменец на улицата и му предложи изгодно цигари, ето какво последва