in

Трева „до ушите“ загрозява улици и детски площадки във варненски квартал (СНИМКИ)

Читател на „Нова Варна“  сигнализира, като ни изпрати снимки на обраслите треви по улиците на варненският квартал „Галата“.

Според него  той е най-неподдържания квартал на Варна, защото все още не е пръскано за кърлежи, тревата не е окосена около детските площадки, главната улица, читалището и парка на детската градина.

 Ако не се предприемат бързи мерки за отстраняването, тревата ще достигне още по-големи площи и размери, ще се завъдят змии, които ще създадат опасност за живущите наоколо.

Дано отговорните за това институции да се заемат с проблема по-скоро, за да може гражданите да се разхождат спокойно по добре поддържани улици, площадки и тревни площи.

Статията е подготвена благодарение на Тани Василева.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов