Вижте кой е гаменът, изритал възрастна жена на спирка в Бургас (ВИДЕО)

Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук

В социалната мрежа Фейсбук се появиха снимки на 26-годишния Живко Кючуков, за който се твърди, че е задържан за бруталното нападение на беззащитната 72-годишна жена на автобусна спирка в Бургас.

реклама

По-рано днес “Нова Варна” публикува кадри, на които се вижда как млад мъж се приближава до жена, чакаща на автобусна спирка и я рита брутално – от удара тя се строполява на земята.

След ритника нападателят на няколко пъти се връща при безпомощно лежащата на земята жена, вероятно отправяйки реплики към нея. Случайно преминаваща жена помага на пострадалата да се изправи.

Ето цялото видео от жестокото нападение:

реклама

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Отговор
  1. Жена съм,жалък боклук,но ако направиш това на мой човек,ще умираш.Нека ме съдят после,ако докажат кой ти е разбил главата.Като няма кой да съди измет като теб,ще го правим ние.По другия начин.Нищо лично,ей така,да си знае подобна измет,защото ми писна те да са на пиедестал,а ние нормалните хора,да храним измета.

  2. Мухльо неща*тен… Не те е срам. Дано един ден да те ритат и теб така, но повече… Безделник ненормален…

  3. Първо – бой,бой и пак бой…
    Второ – пак бой
    и трето – да работи поне 10 г тежък физически труд и вечер пак бой …
    само това ги оправя такива изроди!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Днес във Варна преглеждат безплатно за рак на кожата

Има заразени с криптовируса във Варна и София