in

Мъж повали със зверски ритник жена на спирка в Бургас, напомни за бруталния случай в берлинското метро (ВИДЕО)

Скандално видео разбуни духовете в социалните мрежи. Брутален случай на насилие срещу възрастна жена в Бургас напомни за българина, който изрита млада жена без причина в берлинското метро в края на миналата година.

На кадрите се вижда как млад мъж се приближава до жена, чакаща на автобусна спирка и я рита брутално – от удара тя се строполява на земята.

След ритника нападателят на няколко пъти се връща при безпомощно лежащата на земята жена, вероятно отправяйки реплики към нея. Случайно преминаваща жена помага на пострадалата да се изправи, но повечето очевидци не реагират по никакъв начин на случилото се.

Не е ясно какво е предизвикало бруталната агресия срещу възрастната жена. Нападението е станало на 9-и май, а мястото на случката е бургаския ж.к. „Изгрев”.

Вижте кой е гаменът, изритал възрастна жена на спирка в Бургас

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов