in

„Опел“ се блъсна челно в „Дачия“, жена влезе в болница

Снимката е илюстративна

На 22.05.т.г. около 14.10 ч. на пътя Айтос – с. Зетьово, общ. Айтос, настъпва ПТП между : л.а. „Опел Вектра”, с бургаска регистрация, управляван от 55 годишната И.Г. тот Бургас, л.а. „Дачия Логан”, със софийска регистрация, управляван от 31 годишния З.С. от с. Писменово, общ. Приморско и л.а. „Рено Еспейс”, с бургаска регистрация, управляван от 58 годишния Н.Н. от с. Руен. Това предадоха от МВР Бургас, за „Нова Варна“.

От ПТП пострадал водачката на л.а. „Опел Вектра” – И.Г., която с фрактура на дясната тазобедрена кост, е настанена за лечение в болница „Бургасмед”, без опасност за живота.

Причини за ПТП : водачката на л.а. „Опел Вектра”, извършвайки изпреварване при насрещно движение на движещ се в същата посока л.а. „Хонда Акорд”, с бургаска регистрация, не може да се прибере в собствената си пътна лента, като се блъска челно в л.а. „Дачия Логан”, който се завърта на пътното платно, навлиза в насрещната пътна лента и се блъска в л.а. „Рено Еспейс”.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов