in

Лакома чайка заклещи клюна си във филия хляб

Лакома чайка заклещи клюна си във филия хляб, след като се сборичка с други птици за храна, съобщи в. „Метро“.Тя беше заснета от 46-годишния пощальон и фотограф Финур Андресон в исландския град Акранес.

„Беше вълнуващо и забавно да наблюдавам, но и бях доста съсредоточен“, каза той. Чайката неочаквано глътнала цялата филия хляб. „Надявам се да мога да уловя нещо подобно отново. Винаги се опитвам да правя все по-добри снимки на птици“, добави мъжът.

Това не е първият път, когато свръхентусиазирана чайка става жертва на собствения си обяд. Преди година една птица се оцвети в ярко оранжево, след като падна в казан с индийското ястие пиле тика масала с къри.
През февруари друго пернато от вида беше заловено да краде талони за паркиране от предните стъкла на мотористите.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си. Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА. За реклама: https://novavarna.net/реклама Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов