in ,

Какво време ни очаква днес?

Днес ще е слънчево. Следобед ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, но само на изолирани места е възможно да превали и прегърми.

Вятърът още към обяд ще отслабне и по крайбрежието ще се обърне от изток-югоизток. Максимални температури между 27 и 32 градуса.

Вълнение на морето 2 бала, в сутрешните часове в открито временно 3. Температура на морската вода 22-25 градуса.

За Варна минимална температура 20 градуса, максимална около 31.

Времето в България:

Днес преди обяд ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще има краткотрайни валежи и гръмотевични бури.

Възможни са градушки. Вятърът ще е до умерен от северозапад и с него ще продължи да нахлува хладен въздух. Максималните температури ще са предимно между 28° и 33°.

През нощта срещу четвъртък в Западна и Централна България явленията ще се активизират и в отделни райони са възможни значителни количества.

Атмосферното налягане е и ще остане по-ниско от средното за месеца.

Над планините в сутрешните часове ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад и ще бъде умерен до силен. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 23°, на 2000 метра – около 16°.

Източник: meteo.bg

 

*******

Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов