in

Читател: Госпожа на занималня във Варна пие, пуши и интимничи с гаджето си пред деца (Снимки/Видео)

Читател се свърза с нас, за да изрази възмущението си от възпитател на занималня. 

Публикуваме текста без редакторска намеса:

Искам да споделя с Вас днес на какво бяхме свидетели, аз и още доста майки. Изпращам снимки, от които се вижда как „госпожа на занималня„ пие алкохол, пуши цигари и яде мазни закуски с гаджето си на площадката…освен това за да им е още по-приятен престоя си пуснаха музика от таблета и последваха доста интимни ситуации, които децата с любопитство наблюдаваха.

След като видяхме всичко това една от майките звънна на 112 …колата пристигна с адски голямо закъснение и въпросната „г-жа” беше вече тръгнала. Не мога да си обясня как е възможно тази жена изобщо да има разрешение да гледа деца,като тя дори визуално си изглежда неприлично и отблъскващо (не искам да използвам други думи) Родителите как да бъдат сигурни , че този човек ще гледа децата им…и още повече след подаване на сигнал, трябва ли той да пристигне час по-късно..а ако бяха опасни хора?!?..потресена съм..

Случката се е разиграла на площадката в район „Приморски“ на  ул. „Джеймс Баучер 2“ . Децата са били с тениски на VII СУ „Найден Геров“, твърди очевидец.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов