Читател: Семейство побойници от ж.к. “Възраждане” във Варна пребиха жестоко дете (Снимка)

Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук

Снимка: Фейсбук

Нов ужасяващ случай потресе Варна последните няколко дни.

В известна фейсбук страница администратори споделиха снимка на пребито до кръв дете от кв. “Възраждане” във Варна.

Нова Варна се свърза с първоизточника на иформацията, който пожела да запази анонимност, от страх за себе си и семейството си. Ужасяващата случка се разиграла в неделя /15.10.17/ около 19ч срещу бл. 66 във ж.к. “Възраждане”.

Четиридесет годишният Петър и жената с която живее, Катерина, нанесли побой и окървавили 16 годишно момче пред погледа на двайсетина деца на възраст от 10 до 16 години.

По думи на нашия читател, който сигнализира за случая, Катя и Петър живеели на семейни начала от 2 години насам в съседния 64-ти блок. Катя имала дете, дъщеря на 12 години с видимо изразена агресия към останалите деца.

Няколко дни преди инцидента, дъщерята на Катя за пореден път проявила безпричинна агресия към останалите 20-тина деца, с които излизали в квартала.

Момичето започнало да вика, да размахва ръце и да се засилва към останалите, затова момчетата отишли да я разтървават. Тя е много агресивно дете, много опасна. Всички се страхуват от цялото семейство. Лично моята дъщеря е потърпевша от агресията на това момиче, ритала я е, дори в момента детето ми е с изкривен крак заради нея. Просто ни създават проблеми от години, и то не само на нас, а на всички деца и семейства в района.“, разказа свидетеля на случилото се.

На другия ден, момичето явно излъгало майка си Катя и съжителят й Петър, казало им че другите са го нападали и били. Петър като чу, веднага дойде да се разправя с децата. Това се случи неделя около 19 и 30 вечерта. Катя хвана едно от момичетата, а Петър започна да бие другото момче на 16-годишна възраст. Биеше го с ръце по лицето, главата, риташе го с коляно. Просто ужасно.

Снимка: Фейсбук

Относно състоянието на битото момче в момента, читателят на Нова Варна разказа, че в момента детето е с подут нос, синини под очите и отекли вежди.

Има ли справедливост и последствия след такова насилие у нас? Можем ли да бъдем сигурни за безопасността на децата ни, дори и на метри от дома ни? Ние, от Нова Варна, призоваваме всички потърпевши на подобни случаи да се свържат с нас и да не стоят безмълвно. Не се страхувайте от насилниците! Подайте жалба в полицията и компетентните органи. Винаги разчитайте на нашето съдействие. Ние сме зад Вас и ще Ви помогнем с всичко, което е по силите ни.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимка: Darik

Роми се нанасят нелегално в недовършена новопостроена сграда в центъра на Варна (Снимки)

Снимката е илюстративна

Три катастрофи белязаха Варна във вчерашния ден, има пострадали