in

Читател: Проектът за канализация на Ален Мак не мърда. Няма градски транспорт

Пиша Ви по повод втората част на проекта по канализацията на местност Ален Мак, заради който за втори път тази година 4 спирки (Генерал Заимов, Писател, Хоризонт и Журналист) останаха без никакъв градски транспорт, а живущите и работещите там сме принудени да вървим пеша по 1-2 и повече километра по два пъти всеки ден.

Новината е, че изпълнението на проекта е спряло, а хората говорят, че половината пари, отпуснати за проекта, са откраднати още пролетта, поради което на работниците не се плаща, и съответно те не работят.

Както се вижда от приложените снимки, работата не е мръднала от мястото, от което започна преди повече от половин месец, а именно кафемашината срещу хотел Детелина. Вече не се виждат и работници през деня, вследствие на което хората си проправиха път за леки автомобили директно през работния участък! (също видно на едната снимка)

Аз и всички живущи и работещи в района се надяваме, че след като общината не си изпълнява задълженията към нейните граждани, Вие като журналисти ще си свършите Вашата работа и ще направите разследване как върви изпълнението на проекта, оставил целия долен участък от Слънчев ден до Журналист без никакъв градски транспорт, след което ще направите публични резултатите от това разследване.

С уважение,
Борислав Милков

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов