in , ,

Ето кой празнува във Варна след 10 дни и с какво ще почерпи (СНИМКИ)

Популярните сандвичи, станали запазена марка за варненския Fast Food, отново са ни приготвили куп изненади.

След успешните 2 обекта, Le Chef откриват ново заведение. Честта да бъде домакин на третата локация има Grand Mall Варна. Ще можете да похапвате любимите си сандвичи преди кино, след изморителен шопинг, или… просто ей-така, защото са вкусни!
Нашите приятели са приготвили много изненади за петата си годишнина, като само ще загатнем за част от тях:

26.11 – Le Chef Grand Mall Opening

Запазете си датата 26 ноември за откриването на обекта ни в Grand Mall Varna. Ще бъде #ГРАНДиозноСтарт: 12:00ч.Гости: Dim4ou, Ала Бала и няколко стотици #LeFansХрана: #НаКоремRSVP: 26.11 – Le Chef Grand Mall Opening!#FoodAndMood #CantWait

Posted by Le Chef on Friday, November 10, 2017

Помните ли миналогодишния рожден ден на Le Chef? Е, тогава ще останете приятно изненадани! Безплатни сандвичи на грил очакват всички, дошли да уважат рождениците и тази година. Те ще се раздават в продължение на цели 3 часа!

Ivailo Kostadinov Photo

Разбира се, това далеч не е единствен акцент на събитието.

След успешното представяне на 100 KILA ROYAL, специален гост този път ще бъде Dim4ou, известен със своята рецепта за „Пиле на фурна“. Той разгръща потенциала си и ще представи новото PREMIUM попълнение в менюто – разбира се, на негово име. Поздрави за готвача – Dim4ou!

Ала-Бала ще ви разплачат от смях… Но за доброто на всички първо ще хапнат, защото знаем колко нервен става Батката, когато е гладен!
Предупреждение: ЕЛАТЕ ГЛАДНИ, НО НЕ СЕ ХРАНЕТЕ ДОКАТО АЛА-БАЛА СА НА СЦЕНАТА! ИМА ОПАСНОСТ ОТ ЗАДАВЯНЕ ОТ СМЯХ!


Датата е 26 НОЕМВРИ /Неделя/
Часът е 12:00.
Мястото е Grand Mall Varna.

Елате да похапнем от сърце и да се посмеем на корем!

Ако съвсем случайно на този ден се жените и не можете да смените датата или поради някаква друга причина няма да успеете да присъствате, можете да си поръчате Le Chef, като наберете националния телефон 0700 900 90, а скоро и от новия им сайт.
Още изненади ви очакват на място в Grand Mall.

Включи се в събитието тук:

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/