Варненци горят до 3000 калории за 30 минути в иновативен спортен клуб. Разкрихме тайната

Реклама

Кой е най-бързият начин за постигане на невероятно тяло? Може би Пълна промяна? Неее… Отговорът е в редовното изпълняване на кардио упражнения, които изтриват като с гумичка заоблените бедра и закръгленото коремче.

Само че, много от нас нямат достатъчно време да тренират интензивно и воля да спазват стриктна диета, а и как да се отречем завинаги от така любимите, но калорични вкусотии.

Нов иновативен спортен клуб във Варна обаче ни предлага решение.
Съвсем на скоро чух за откриването на Happy Life – slim & shape club – интересна зала с иновативно оборудване, което обещава бързи резултати – до 3000 калории за 30 минути. Невероятно, нали?

Възможността да спестя време и то не за сметка на ефекта, провокира любопитството ми и така попаднах на сайта www.happylifebg.com
Хмм… интересно. Оборудването на залата не може да се сравни с нищо познато от обикновена фитнес зала. Оказва се, че това са възможно най-модерните уреди за упражнения от ново поколение.

След като прочетох подробното описание за всеки от тях разбрах с какво, освен с визията си, са толкова различни и как е възможно да се постигнат обещаните резултати за толкова кратко време:
Тайната на ефективната терапия е използването на вакуум за увеличаване изгарянето на мазнините. Въздейства се върху по-дълбоките слоеве на кожата, където се натрупват най – големи количества мазнини – бедрата, седалището, кръста и корема – най-проблемните зони на всяка жена.
Освен с вакуум, уредите стимулират оформянето на фигурата с инфрачервени лъчи, арома и хромо терапия. Комбинацията явно прави чудеса с премахването на целулита, резултатите на кантара и цялостния външен вид на тялото. Спечелиха ме! – отивам.

Адресът е Варна ул. „Тодор Пенев“ 7 кв.Победа, има къде да се паркира – чудесно.
Входът е контролиран и могат да ти отворят само от вътре – Доста полезно, няма да се притеснявам за личните си вещи.
Позвъних – отвориха ми и Ехаа… е точният израз. Супер модерна и едновременно уютна атмосфера. Е, пригласих се в спортен екип и съм готова да горя калории.

Облякоха ми специален екип, с който ще ме вакуумират за уредите и любезните момичета от Happy Life – slim & shape club започнаха да ме запознават с функциите им и как мога да ги настройвам, спрямо моето темпо.

Всъщност, работата с всеки един от тренажорите е изключително лесна заради интуитивното меню. Има няколко програми съобразени с възможностите както на начинаещи, така и на активни спортисти. По време на тренировката можеш да измерваш разстоянието, продължителността, скоростта и изгорените калории.

Започнахме с Body Shape – наподобява бягаща пътека затворена в капсула, от кръста на долу. С менюто можеш да си настроиш скоростта, силата на вакуума , и температурата на инфрачервената лампа, пуснах си и арома терапия. В момента, в който се включи вакуума усещаш, че нещата наистина се сериозни. Макар да бях на ниска скорост, ми костваше доста усилия да си вдигам краката за всяка крачка, а топлината допълнително нажежаваше обстановката. Ето как се горят калории – усещането е все едно тичаш по пясъка и то на температура от 50 градуса.

Потвърдиха ми, че с всяка една тренировка може да изгориш до 3000 калории само за 30 минути, в зависимост от програмата – вече определено им вярвам.

Продължихме с INFRASHAPE HORIZONTAL – затворен в капсула велоаргуметър, само че въртиш педалите в легнало положение – много удобно и не натоварва кръста. Той отново работи с вакуумна технология, инфрачервено отопление и колагенова лампа. Пред себе си имаш „Виртуален джогинг тренажор“ – можеш да тренираш в Сан Франциско, Лос Анджелис и други интересни места с виртуална обиколка на града, да си провериш Facebook профила и да гледаш видеа от You Tube – 30 минути минаха неусетно.

Следващия уред е Rollshape – иновативна технология за миофасциален масаж или лимфен дренаж. Това е уреда, който ще пребори и най-упорития целулит – Не може да се опише, трябва да се пробва.

След такава ефективна тренировка, как Ви звучи една несравнима Спа процедура, с която продължаваш да гориш калории докато си почиваш ? – Дааа….

В екзотична обстановка, наподобяваща Хавай, се насладих на Active Slim 6in1– СПА ОБОРУДВАНЕ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА И ЗАГУБА НА ТЕГЛО

Удобното легло комбинира електрическа стимулация, инфрачервена сауна, въздушно налягане и лимфен дренаж – усещането е невероятно отпускащо, трудно е да останеш буден. Масаж на цялото тяло с много приятна температура и едновременно отслабваш– чудесно.

Обясниха ми и за In Body анализаторът, който за по-малко от 20 секунди анализира състава на тялото – не само общия обем вода, мазнини, белтъци, минерали, но също така и процента на телесни мазнини, разпределение на мускулатурата и баланса на водата в тялото.

Много е мотивиращо, защото можеш да следиш всички промени, които се случват в тялото ти след всяка тренировка.

Аз ставам редовен посетител на Happy Life – slim & shape club, и определено Ви препоръчвам и Вие да опитате.

Може да си запазите час на тел: 0879 660 770 и да ги посетите на адрес: Варна ул. „Тодор Пенев“ 7
Повече информация за уредите и актуални промоции може да намерите на сайта: www.happylifebg.com
Или да последвате Facebook страницата:

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Задават се пролетни бури точно около Великден: Ето подробната прогноза

Според синоптиците през Страстната седмица времето ще е променливо с пролетни бури. Очаква се в…

преди 3 минути

Започва Страстната седмица: Какво се прави във всеки един от дните

Настъпва много важна седмица за всички православни християни - Страстната седмица. Това са дните, които…

преди 9 минути

Това са адресите във Варна и областта, където ще прекъсне токът днес

На 29.04.2024 г. В периода 09:00 ч. до 16:00 ч. Поради извършване на обезопасяване на…

преди 17 минути

Какво ще бъде времето днес по Черноморието

Днес над Западна България ще бъде слънчево. Над източните райони от страната ще има значителна…

преди 3 часа

В навечерието сме на Велики понеделник. Какво трябва да направим утре

Утре е Велики понеделник. Вярва се, че на този ден Иисус Христос влиза в Йерусалимския…

преди 14 часа

Воден ад: Пълна лодка с мигранти потъна край гръцки остров

Стана ясно, че гръцката брегова охрана е открила тяло на мъж, за когото се предполага,…

преди 14 часа