in

Ето кой грабна наградите от играта на “Нова Варна” за февруари (СНИМКИ)

Победителят за месец февруари в ежемесечната ни игра “ИЗПРАТИ, СПОДЕЛИ И СПЕЧЕЛИ”, е Теодор Тамахкиянов.

Той ни изпрати сензационно видео, в което на живо се гмурка в ледено студените води на морето край Варна. Повече за това нетрадиционно за сезона забавление може да видите тук.


Той получава специална награда от Промочек Варна Home Techno Car и Free Time&Shopping 2017 – 2018 – чекови книжки, които включват отстъпки (от 10% до 50%) в различни заведения, услуги, развлечения и магазини.


Книжките на Промочек Варна могат да спестят на ползвателите си 100, 200, 500, 1000лв.+ в зависимост от ползването им (къде и колко).

А Вие може да ги поръчате през www.promochecks.eu.

Втората награда за победителя е Ваучер за консумация в ресторант „LARGO“ на стойност 50 лв. Ларго се наложи като едно от предпочитаните места на варненици и гостите на града.


Напомняме ви, че Освен с модерната си визия, авангарден интериор и селектирано меню, ресторантът вече може да се похвали и с детски кът. „LARGO Kids“ се намира на втория етаж на заведението и дава възможност на родителите да си подарят няколко часа спокойствие, докато тяхното дете се забавлява.

Телефон за резервации: 087 966 8888

Адрес: Бул Сливница 33, хотел Черно море.

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов