in

Танцов фестивал „Танци край морето“ ще се проведе в Бяла

Снимка: byala.org

За втора година Община Бяла организира танцов фестивал за деца „Танци край морето“. Събитието ще се проведе от 5 до 7 юли 2018 година на откритата сцена на централния площад в града.

През 2017 година на първото издание на фестивала участваха над 20 танцови състава от Варна, Велики Преслав, Опака, Троица, Силистра и други градове в страната, съобщава Община Бяла.

Основната цел на фестивала е да даде възможност за изява на детски танцови колективи от всички жанрове на танцовото изкуство (народни танци, състезателни танци, хип-хоп, балет и други).

Могат да участват формации от читалища, общински детски комплекси и школи, частни клубове, професионални училища по фолклор, общообразователни училища. Възрастта на участниците трябва да бъде до 19 години.Фестивалът няма конкурсен характер и не се заплаща такса за участие.

Всеки колектив взел участие във фестивала получава плакет и грамота. Организаторите са предвидили и няколко специални награди:
– Награда за най-млад участник във фестивала;
– По една награда за най-атрактивно изпълнение, във всяка от трите концертни вечери;
– Специална награда на Кмета;

Регламентът и Заявката за участие в събитието са публикувани на сайта на Община Бяла – www.byala.org.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов