in

Кметът на Варна отмени концерта на Морска гара и зарята заради изчезналите деца

Иван Портних отмени концерта на Морска гара и празничната заря в знак на съпричастност към семействата на двете изчезнали момчета, съобщиха от пресцентъра на Община Варна.

В морето от северната страна на вълнолома продължава издирването на двете деца, които бяха пометени и голяма вълна, докато се разхождали до тетраподите.

В 21 часа в свободната зона на Пристанище Варна трябваше да започне празничен коцерт с участието на Славин Славчев и група Julian’s Laughter, Атанас Колев, Papi Hans, Виктория Георгиева, 100 KILA, Deep Zone Project, Орлин Павлов и дует Morandi (Румъния), а за 23.20 беше насрочена празничната заря.

Засега остава Концертът край фонтана със солисти и оркестър на Държавната опера – Варна, под диригентството на Мартин Пантелеев.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.