in

Претендентките за титлата „Мис Варна“ в трескава подготовка за конкурса (СНИМКИ)

Участничките в конкурса „Мис Варна“ 2018 са в трескава подготовка за най-очакваното събитие в морската ни столица, което ще се проведе на 23 август в зоната на Пристанище Варна, съобщиха организаторите за „Нова Варна“.

И тази година красавиците са подложени на изтощителните ежедневни репетиции и фитнес тренировки, водени от професионални инструктори.

Атрактивните фотосесии на миските, реализирани във варненски мол, предизвикаха истински фурор сред посетителите, които буквално обграждаха момичетата и си правеха селфита с тях.

Като част от подготвителният етап на конкурса бе и ежегодната благотворителна инициатива, организирана от екипа на Агенция VIP Fashion Group и насочена към Дома за медико-социални грижи за деца в квартал „Виница“.

Част от подаръците за децата приготвиха самите участнички в конкурса – книжки, плюшени мечета, играчки и много лакомства, а основните дарения са от партньорите на събитието.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.