in

Командири на учебни кораби от ВМС на Украйна посетиха Община Варна

Командири на учебни кораби от състава на Военноморските сили на Украйна, водени от кап. II ранг Анатолий Хапов, командир на групата, се срещнаха днес с Пейчо Пейчев, зам-кмет на Община Варна, съобщиха от пресцентъра на Общината.

Командирите на учебните катери „Нова Каховка“, „Чигирин“ и „Смила“ , които са на рутинно посещение в града, бяха придружавани от полковник Лионид Кукуруза – аташе по отбраната на Посолството на Украйна в България.

Пейчо Пейчев запозна гостите с инфраструктурната програма на Варна и основните проекти, които се реализират в града. Командирът на групата кап. II ранг Анатолий Хапов посочи, че много от офицерите вече са посещавали Варна и имат много хубави впечатления от града.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.