in

Кърпене на дупки създава тапи по Околовръстното във Варна

Снимка: Фокус

Кърпене на дупки се извършва по част от Околовръстното шосе във Варна, движението в тези участъци е затруднено, предаде Радио „Фокус“ – Варна.

Заради извършваните ремонтни дейности трафикът е интензивен и се получават задръствания.

От „Пътна полиция“ съобщиха, че от началото на деня в града са обслужени две пътни произшествия, при които няма пострадали граждани, нанесени са материални щети по автомобилите. Всички светофарни уредби във Варна функционират нормално, допълниха от полицията. Двата паркинга на Морска гара – Варна остават затворени заради концерти днес и утре.

Продължават дейностите по реконструкция на улична мрежа на бул. „Осми Приморски полк” в участъка от бул. „Васил Левски” до бул. „Христо Смирненски”, включващ и основен ремонт на пътен възел „Виница” и пешеходния подлез.

В тази връзка е затворено западното платно посока Виница-Варна, като движението се извършва двупосочно в източното платно. Работи се и по трасето на бул. „Васил Левски“ в участъка от „Подвис“ до бул.“Осми Приморски полк“, като в този участък е затворено за движение южното платно, трафикът се извършва двупосочно по северното платно.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.