Варненка не може да влезе в дома си от две седмици(СИГНАЛ/СНИМКА)

снимка Марияна Кирязова
снимка Марияна Кирязова

Грамада от натрупани метални тръби е препречила входа на дома на варненско семейство на адрес улица ” Княз Черказки” 47.

Улицата се намира в района на квартал “Максуда” във Варна и попада в сърцето на кипящият вече година мащабен ремонт на булевард “Васил Левски”.

Втора седмица не можем да си влезем в къщи нормално от купищата тръби, струпани пред входа ни от фирмите, извършващи ремонта на булевард “Левски”, сигнализира специално за “Нова Варна”, Марияна Кирязова.

снимка: Марияна Кирязова

Върнах се от чужбина преди две седмици и заварих това пред къщата си, оплака се тя. Нямаме никакъв нормален достъп до дома си, това е безобразие, коментира още тя. След изчакване от известно време тя й семейството й алармирали за проблема кметство “Одесос” с молба за съдействие улицата и входа на жилището им да бъдат разчистени своевременно.

От кметството отговорили, че улицата попада в района на строителен обект и това обяснявало ситуацията. Обещаха ни да помогнат, обадиха се на фирмата, която извършва ремонтите, но от няколко дни няма никакъв резултат, коментира Кирязова пред “Нова Варна”.

*******
Главен спонсор на наградата този месец:dionapro-banner
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимката е илюстративна

Варненец загина, а варненка е в кома след тежка катастрофа край Стражица

Поредна жертва на мъртвото вълнение по Южното Черноморие