Категории: България

Сидеров: Ще сменя всички министри, ако имам власт

Реклама

Нямаме единна позиция по отношение на оставките на тримата министри (Нанков, Московски и Радев – б.р.), защото има хора, които ги защитават. Ако бях на мястото на премиера Бойко Борисов, щях да сменя всички министри.

Това обяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров. Преценката за оставките е на премиера, защото той има нужната информация, преценява, а ние трябва да се доверим на неговото мнение.

„Важното е какво се прави, а не дали ще се сменят трима, четирима или петима министри“, изтъкна шефът на „Атака“ и добави, че ще подкрепи решението на Борисов, пише още Нова.

Той обясни, че в понеделник ще има коалиционен съвет и според него премиерът Борисов е капитан на отбора и той има право да сменя и назначава министри.

„Хората от властта са тези, които могат да насочат лоста наляво и надясно, с което правилно да бъдат разпределени парите за развитието на държавата“, изтъкна Волен Сидеров.

Той припомним, че след подадените оставки на тримата министри, е предизвикана една абсурдистка и тенденциозна декларация на НФСБ, която определи правителство и премиера като едноличен диктатор, което просто не е вярно.

„Когато някой каже, че премиерът Бойко Борисов е авторитарен, значи не говори истината“, уточни Сидеров.

Когато стиснеш ръка с някого и влезеш коалиция, трябва да си коректен, а не да стоиш отдясно на него в Министерския съвет. Когато влезеш в коалиция губиш лице и можеш да се обезличиш, обясни Сидеров и добави, че в България от години си живеем в една махленска ленност и дребнотемие.

Една коалиция не е издялана от мрамор, а трябва да се поддържа, даде да се разбере Волен Сидеров. Трябва да се насочим към важни въпроси, които интересуват населението, а не да чакаме всичко от Брюксел и Москва, призова той.

„Аз не съм в изпълнителната власт, а моето място е в парламента“, уточни Сидеров и допълни, че иска държавата да застане на позиция, с която да се излезе от васалната и колониалната зависимост.

Либерализирахме България и всичко стана в ръцете на частни фирми. Какво пречи токът, енергийните проекти, икономиката и други сфера в държавата не станат държавни

„Сега имаме историческия шанс да си върнем част от България, която беше колонизирана и превзета от чужди интереси“, отсече шефът на „Атака“.

Запитан дали вицепремиерът Валери Симеонов е част от кръга на Ветко и Маринела Арабаджиеви, Сидеров отбеляза, че не би могъл да каже дали Симеонов е част от кръга на семейство Арабаджиеви, но може би е бил подведен от определен кръг от хора.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Да не пропуснем някого: Много хора празнуват имен ден през новата седмица

През новата седмица има много хора , които имат имен ден.На 21 май имен ден…

преди 5 часа

Блъснаха майка с две деца на пешеходна пътека

Стана ясно, че две деца и майка им пострадаха при катастрофа на бул. "Васил Априлов"…

преди 5 часа

Александър Младенов: Майка ми винаги е имала мнениние за всичко свързано с мен

Самият Александър Младенов от телевизизионният формат "Ергенът" заяви, че не направи избор между Магдалена и…

преди 5 часа

Официално: Избраха двама претенденти за сливенски митрополит

Както е известно днес, в Сливен за втори път от началото на годината беше проведен…

преди 5 часа

Кайсиите и техните божествени свойства: Защо всички са луднали по този плод

Както е известно кайсиите имат изключително висока хранителна стойност. Те съдържат витамин А, витамин С,…

преди 5 часа

АПИ с важна информация за всички шофьори

От 9:00 ч. утре - 20 май, до 9:00 ч. на 22-ри май водачите да…

преди 5 часа