in ,

Звездно парти със Stereo MC’s и Хилда Казасян под небето на Балчик (СНИМКИ)

В края на лятото един от най-красивите голф комплекси в България – BlackSeaRama Golf & Villas отпразнува своя 10-годишен юбилей с впечатляващо парти под звездите за 500 гости. Комплексът край Балчик е открит през 2008 г. от своя именит дизайнер – Черния рицар Гари Плеър, и оттогава привлича хиляди любители на голфа и качествената почивка от цял свят.

Партито започна с изискан коктейл до амфитеатъра и с изпълненията на джаз примата Хилда Казасян и Биг Бенд на сцената, изградена до емблематичната 18-а дупка на игрището. Последва невероятният спектакъл под звездите на балетна формация „Арт Денс“ с хореограф Нина Козина.

Гвоздеят на програмата бяха неостаряващите Stereo MC’s, които пристигнаха директно от Лондон и взривиха купона с най-известния си хит Connected. Носителите на две награди Brit Awards – за най-добър албум и за най-добро изпълнение на живо, споделиха прекрасните си впечатления от България: „Много приятно място, позитивни и енергични хора, красиво море… Преди да дойда в BlackSeaRama Golf & Villas не бях виждал Черно море по този начин – панорамният хоризонт, морето, което е навсякъде, докъдето ми стига погледът – чудесно е!“.

Водещите Мартин Захариев и съпругата му Жанет, собственици на вила в BlackSeaRama Golf & Villas, добавиха интелигентен хумор и очарование на партито. Стилна атмосфера, първокласни напитки и гурме специалитети превърнаха празника в истинско събитие за ценители.

DJ Ясен Петров хвана високата вълна на настроението и така гостите посрещнаха изгрева с неговото шоу и с изумителните гледки към нос Калиакра и нос Галата.

Сред гостите на събитието бяха: Красимир Каракачанов (вицепремиер и министър на отбраната), Ирена Георгиева (зам.-министър на туризма), Николай Ангелов (кмет на Балчик), Магдалена Георгиева (зам.-кмет на Балчик), Полина Карастоянова  (изпълнителен директор на сдружение „Национален борд по туризъм“), Севдалина Василева (изпълнителен директор и член на Управителния съвет на Първа инвестиционна банка), Сет Ъндърууд (генерален секретар на Българската голф асоциация), дизайнерката Албена Александрова, издателката Кристиана Илиева (QMedia), актьорът и бизнесмен Николай Ишков и др.

За повече информация и резервации: 0888 457 005 blacksearama@blacksearama.com www.blacksearama.com

Голф комплекс BlackSeaRama Golf & Villas, гл. път Е87, местност Табията, Балчик


Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/