in

Златка бременна от Благой Георгиев?

novini.bg

Плеймейтката Златка Райкова, известна в светското пространство като Русата Златка, чака бебе от футболиста Благой Георгиев.
Двамата сами издадоха за щастливото събитие, като си пуснаха стори в Инстаграм, на което са сложили иконка на мъж, жена и дете, пише hotnews.bg.

По данни на запознати бебето трябва да се появи на бял свят през пролетта на 2019 г. Това ще е първа рожба за Райкова и 4-та за Джизъса. Той вече има син и дъщеря от гимнастичката Христина Витанова и син от татарката Есмер Омерова.

Златка и Благо се носят на крилете на любовта и дори вече живеят заедно. Благо и Златка не крият връзката си Снощи в предаването „Папараци“ видяхме, че двойката дели общ покрив. Влюбените не спират да си разменят любовни обяснения и в социалните мрежи, като най-трогателното, което Златка публикува бе „един ден ще се появи някой , който ще ти покаже защо не се е получило с предишните“. От своя страна Благо отговори: „Щом имам теб, имам всичко“.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/