in

Ким Кардашиян става на 38 днес

снимка geek.com

Няколко интересни факта за риалити звездата Ким Кардашиян, които вероятно не знаете

Предвид популярността на нейното предване Keeping Up with the Kardashians, почти всичко в живота й до голяма степен е на показ. Тя е споделяла със своите фенове почти всичко за връзките си, за бременостите си и за кариерата си, така че повечето зрители смятат, че я познават добре. Има обаче доста изненадващи факти, за Ким Кардашиян, които не са толкова известни.

Ето няколко от тях:

1. Нейният печално известен брак с баскетболиста Крис Хъмфрис не е първия за Кардашиян.

Когато Кардашиян е едва на 19 г., тя и музикалният продуцент Деймън Томас се женят тайно в Лас Вегас. Първоначално тя пази брака си в тайна от семейството. Баща й Робърт не й говори със седмици, след като разбира за тайната й сватба.

Бракът просъществува три години.

2. Бракът й с Крис Хъмфрис трае доста повече, а не 72 часа, както повечето хора смятат.

Новината, че Кардашиян и баскетболиста Крис Хъмфрис са се развели едва 72 часа след като са сключили брак набра изключителна популярност през 2011 г. Разводът обаче бе финализиран близо година и половина по-късно, само два дни преди да се роди дъщеря й Норт.

3. Ким Кардашиян се дразни от някои доста конкретни неща.

Преди време Кардашиян сподели някои от нещата, които я дразнят. Сред нещата, които тя ненавижда са кориандър, горчица, чушки, синьо сирене, червено кадифе, шумоленето на етикета върху чашите на Starbucks и това да има отчупени или различни от идеално изглеждащи нокти.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/