Wizz Air с промоция “Розов” петък

Съберете приятелите си и резервирайте вашето мечтано приключение с 10% отстъпка 

Днес Wizz Air стартира най-дългата промоция „Розов“ петък. През следващите 8 дни, от 15 до полунощ на 22 ноември 2018 г., компанията ще предлага 10%* отстъпка за всички групови резервации.

Всички български клиенти, които желаят да посетят ново място и да се възползват от „розовата“ промоция, могат да избират измежду 45-те дестинации, които се предлагат в българската мрежа на Wizz Air, включително приказни зимни градове като Виена и Рим или вълнуващи слънчеви курорти като Дубай и Тел Авив. За тези, които планират кратко уикенд бягство от страната, мрежата на WIZZ предлага и много прекрасни космополитни дестинации като Мадрид, Амстердам и Лондон.

Това е втората промоция „Розов“ петък в историята на авиокомпанията, която Wizz Air нарича така в съответствие с основния цвят на марката.

Групова отстъпка от 10% се отнася за всички полети през зимния сезон 2018/2019 г. и важи само за групи между 11–55 души.

Промоцията ще приключи в 23:59 ч. централноевропейско време на 22 ноември 2018 г., така че българските клиенти имат 8 дни, за да се възползват от офертата. Тези, които искат да се възползват от изгодните „розови“ групови тарифи на Wizz Air, но не са сигурни с кого ще пътуват, могат да използват услугата Flexible Travel Partner, която им позволява да си запазят няколко билета, без да е необходимо да посочват името на техния спътник – тази информация ще е нужна чак при чекиране.

 

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.

Мамо, мамо, “мафия” държава ли е?

Снимка: Facebook

Франция решава до дни дали да екстрадира Баневи