in

Спешно: Търсят се пари за малкия Алекс

Снимка: Facebook

4-годишният Алекс Орцев от Шумен се нуждае от спешна операция в Турция. Диагнозата му е интрадурален тумор, който се намира в горната част на гръбначния стълб.

Туморът избутва гръбначния мозък навътре и го разширява. За да се предотвратят по-нататъшни усложнения, трябва да му бъде направена спешна операция, съобщиха близки на семейството. Необходимата сума за лечението на Алекс е на стойност 15 000 евро, но е непосилна за семейството му и се налага да се обърнат с молба за помощ към дарители.

След преглед при известния неврохирург д-р Зафер Оркун Токташ, той назначава спешна операция, която трябва да се осъществи в рамките на 10 дни, тъй като има опасност да се нарушат движенията на крайниците.

Всеки ден е от значение за Алекс. Който желае да му помогне, може да го направи на следната дарителска сметка:

BG05BPBI79464064099301

BIC: BPBIBGSF

Страница във фейсбук: Спешна кампания за 4-годишния Алекс

Титуляр на сметката е майката на Алекс – Виолина Иванова Вичкова.

Телефон за връзка: 0886114031

*******
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.