in

Двама пострадаха от пиратки във Варна

Двама души, пострадали от пиратки, са потърсили помощ в спешния център на болница Света Анна* във Варна в новогодишната нощ, съобщава Радио „Фокус“

Пострадалите са с повърхностни наранявания. Раните им са обработени от дежурните лекари и не се е наложило хоспитализиране. Двамата са освободени за домашно лечение.

165 души са преминали през спешния център на болница „Света Анна’ във Варна в новогодишната нощ. 21 от пациентите, които са с различни контузии, са хоспитализирани в болничното заведение. Останалите, потърсили лекарска помощ, са освободени за домашно лечение след намесата на дежурните медици. Случаите, по които са работили лекарите, са свързани с обичайна травматология, допълниха от болничното заведение. През новогодишната нощ няма регистрирани по-сериозни ситуации. В Родилното отделение на болница .Света Анна“ във Варна няма регистрирани раждания в новогодишната нощ. През днешния ден има започнали раждания, които се очаква да приключат до края на деня.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов