Глобяват родители, докато чакат децата си край СОУ “Климент Охридски”

Снимка: "Нова Варна"
Снимка: "Нова Варна"

Солени глоби плащат родители на ученици във варненското училище “Климент Охридски” докато чакат децата в колите си край Шишковата градинка. За това се оплака читател на “Нова Варна”.

“Обръщам се към вас във връзка с искане на полицаи да глобяват родители на деца, които учат в СУ “Климент Охридски”, гр. Варна, докато ги чакат в района на ремонтиращото се кръгово на Шишковата градинка”, пише ни родител.

Места за паркиране в района няма, градският транспорт е доста затруднен в момента, а децата все пак трябва да се водят и взимат от училището.

Дали решението е в глобите, питат възмутени родители.

Снимка: “Нова Варна”

Според очевидци в района се събират много коли рано сутрин и надвечер и няма място да се мине. Родителите от своя страна твърдят, че по никакъв начин не пречат на ремонтите, просто спират за броени минути, докато вземат децата.

Щом знаците забраняват спиране и паркиране, то те трябва да се спазват, категорични бяха от пресцентъра на МВР Варна.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.

Снимката е илюстративна

Моторист се размина с фрактура след катастрофа

Снимка: Pixabay

Спряха водата на две места във Варна