Нудисткият круиз на данъчните се оказа гей парти

Снимка: offnews
Снимка: offnews

Да си служител на НАП под прикритие се оказа изключително рискова професия. “Забавната ситуация”, разказана от финансовия министър Владислав Горанов, при която данъчни се оказали на нудистки круиз навътре в Черно море, всъщност е била още по-неудобна за бирниците по джапанки.

Разходката с лодка на данъчните не само, че не е била просто сбирка на нудисти, а организирано гей парти, разкрива Медиапул.

Медията е отправила запитване към НАП с конкретни питания по голото забавление на бирниците: “За какъв круиз става дума?”, “Колко е струвала акцията на данъкоплатците?”, “Какви нарушения са установени?”, “Наложени ли са санкции?”.

На въпросите колегите не получили официален отговор.

Обаче словоохотливи присмехулници от приходната агенция са обяснили някои детайли от мега конфуза.

Агентите на НАП платили по 50 лева, за да ги пуснат на борда на въпросния круиз, на който по обясними причини никой нямало как да скрие касов апарат в джоба, допълва offnews.

Чак след като се оказали насред морето, данъчните от непосредствена близост усетили, че не само че круизът е нудистки, но и че не е място за хетеросексуални люде.

Нататък историята мълчи!

Източниците на Медиапул от НАП упорито са отказали да кажат дали колегите им са се включили в забавлението на борда на корабчето и как е преминал купонът далеч от брега.

Но е ясно е, че служебният дълг на бирниците им е повелявал да не излизат от нелегалност преди да установят евентуалните щети за хазната.

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

снимка Мердин Берберов, Нова Варна

Бащата на битата Девора: Тя продаваше наркотици(ВИДЕО)

На първо четене: Забраниха наргилетата на закрито