Пиян китаец глътна запалка и едва не се самовзриви

снимката е илюстративна
снимката е илюстративна

Пиян китаец глътнал запалка и едва не си взривил стомаха, съобщава сайтът Лента.

Двадесет и три годишният гражданин на Шънян в провинция Ляонин по време на запой решил да покаже героизъм пред приятелите си и глътнал запалката. След инцидента той се чувствал за известно време добре, но след това получил режещи болки в стомаха.

Китаецът, представен само с фамилното му име Ли, отишъл в местната болница и съобщил какво му се е случило. Хирурзите установили, че стомашната киселина на шегаджията била разяла 8-сантиметровата запалка и възпламеняващата течност от устройството можела да изтече във всеки момент.

Според докторите чуждият предмет престоял в стомаха на г-н Ли около 30 часа и би могъл да се взриви, ако лекарската намеса отнеме дълго време. Специалистите достигнали до запалката по спешност чрез ендоскоп само за три минути, считайки този метод за най-безопасен. Чуждото тяло било отстранено и понастоящем пациентът бил в стабилно състояние.

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимка: Calgary Sun

Ед Шийран кръсти кръчма на жена си

Снимката е илюстративна

Американец прави секс, за да зачева деца – никога за удоволствие