in

Американец прави секс, за да зачева деца – никога за удоволствие

Снимката е илюстративна

Американският сериен донор на сперма Кайл Горди прави секс само, за да зачева деца и никога само за удоволствие, пише в.“Метро“.

Двадесет и седем годишният оплодител от Лос Анджелис пътува из Щатите, за да заплоди желаещите дами. На сметката си той има 18 родени с негова помощ деца и още 7 са напът да се родят, предава БТА.

През 2014 година Горди започна да се рекламира като жив донор на сперма в интернет и само след две седмици той ощастливява дама с изкуствено оплождане. След това бързо тръгнала приказка за неговите „здрави сперматозоиди“ и бил „затрупан от заявки“.

По думите на донора той винаги искал да има деца, но бягал като дявол от тамян от трайна връзка с жени. Той се ужасявал от големия процент разводи, които се наблюдават в родината му. Горди се хвали, че неговото семе е много по-добро от това, съхранявано в банките за сперма. За своята дейност той не взима пари. От своите 25 зачатия, 6 били осъществени чрез естествен полов акт.

*******
Спонсор на наградата този месец:happyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/