in ,

Какво спечели победителят от месечната игра на “Нова Варна” и каква е следващата награда?(СНИМКИ)

Читател на “Нова Варна” получи наградата на главния спонсор за месец май, осигурена от Училищен парк “Феникс”.

Всеки месец читателят, чийто сигнал е събрал най- много четения, печели определена награда. Този месец наградата е под формата на ваучер за курс на обучение по избор. Честито!

Камен Николаев се обърна към нас, за да съобщи за част от улица, която се асфалтира три пъти. Статия по случая може да прочетете тук.

Продължавайте да изпращате Вашите сигнали до медия “Нова Варна” и през месец ЮНИ имате възможност да спечелите безплатна тренировка от “Happy Life – slim & shape club”.

Клуб Happy Life – Варна, притежава единствената по рода си зала, с модерно оборудване на световни лидери в областта, която предлага комбинация от физически тренировки с Active VR. Уредите Infrashape и Bobyshape са базирани на най-новите технологии като инфрачервена светлина, вакуум и колагенна лампа.

 

Адрес: ул.”Тодор Радев Пенев” №7, град Варна

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/