in

Ароматното кафе от Coffee Cup ще ви очарова от първата глътка


Търсите ароматно и вкусно кафе, приготвено от истински бариста –
Coffee Cup e вашето място, където сетивата и емоциите се сливат в експлозия от нещо ново, класическо и модерно.
Всички, ние искаме да сме специални и обгрижвани още от първата глътка кафе за деня – Coffee Cup е нашето място.
Както старите хора казват „Каквото ти е първото кафе за деня, такъв ще бъде и целият ти ден“
Богата гама от кафени перлички на зърна, с отличаващ се вкус, мекотата на отношението към клиента и уютната и приятна атмосфера ни кара всеки път да избираме Coffee Cup.

Coffee Cup е кафе магазин, който предлага над 25 вида кафе на зърна от различни региони на света.
Първият магазин отваря врати във Варна през 2017 година като take away кафе. Поради големият интерес, през 2018 година Coffee Cup става верига, като отваря врати:
Варна ул. „Стефан Стамболов“ №9
Варна бул. „Владислав Варненчик“ №95
Там, освен, че може да се вземе take away кафе, ще намерите и богат избор на прясно изпечено кафе на зърна за вашия дом.
В Coffee Cup ще се насладите на два вида кафе, приготвено като еспресо. Богатият аромат на експресото дава плътност и страхотен вкус на кафето ви.

Coffeе Cup прилага специалния метод Hairo V60.
Hairo V60 е един от най-популярните методи за ръчно приготвяне на кафе. Докозано е, че Hairo V60 успява най-детайлно да раздели отделните вкусови компоненти на кафето и да ги обособи по начин, по който човешкият рецептур да ги улови.
С Hairo V60 само за няколко минути имате прясно кафе -леко и ароматно. Създават се перфектни условия за екстракция и остава усещане на страхотен аромат и вкус. Бързата водна струя придава по-прецизен вкус на кафето, докато с по-бавна струя се постига поголяма дълбочина. Бариста винаги се допитва до вашите очаквания за кафето. За ваше удобство кафето може да бъде направено във ваша чаша.

Ако сте любители на кафето и искате да се научите как да направите перфектното кафе за вас и вашите приятели, може да посетите майсторските класове за правене или дегустация на кафе, които организират Coffee Cup.
Освен в аромата, магията на кафето е във вкуса. В Coffee Cup ще ви помогнат да намерите най-доброто кафе за вас и качеството което заслужавате.

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/