in

Екстремен руснак направи бентлито си на танк (СНИМКИ/ВИДЕО)

Кадър: YouTube

Спортните автомобили не са честа гледка из руските пътища заради лошата поддръжка на мрежата. За да се пребори с пътната инфраструктура в страната си, Константин Затурски превърна луксозният си автомобил Бентли Континентал в танк, показва „Ройтерс”.

Кадър: YouTube

Затурски отдавна се занимава с тунинговане на коли, а своите резултати често споделя в „Ютюб“ канала си, където има над 3,7 млн. последователи.

Последното му творение е кръстил „Ултратанк“. Споделя, че кръстоската между Бентли и танк се управлява лесно и по нищо не се различава от други високопроходими автомобили.
Руснакът е направил колата за седем месеца, но не разкрива колко пари е инвестирал в нея. По думите му купето от Бентли е най-евтиното, което може да се намери на територията на страната.

Мечтата на Зарутски е да направи кръгче из улиците на Санкт Петербург с „Ултратанк“. По думите му за веригата е използван каучук, за да не увреждат настилката. Засега обаче той не успява да получи разрешение от властите в Русия.

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/