Чернокожа актриса наследява агент 007

снимка facebook
снимка facebook

Лашана Линч ще наследи титлата 007 в „Бонд 25“.

След като Даниел Крейг обяви, че ще се превъплъти в легендарния шпионин за последно, започнаха спекулации кой ще го замести. Но това все още остава неясно, тъй като актрисата няма да е следващият Джеймс Бонд, а новият герой с култовия шпионски номер. Всичко това се случва в резултат от намесата на телевизионната сценаристка Фийби Уолър-Бридж, която е била наета от студиото наскоро. Тя е получила задачата да осъвремени филмовата поредица. „Хората започнаха да се чудят дали все още има място за Бонд заради характера и отношението му към жените. За мен това са глупости.

Бонд винаги ще бъде конвертируем, просто самата поредица трябва да еволюира. Няма нужда той да започне да се държи добре с дамите, всичките му характеристики трябва да се запазят, важното е филмите да се отнасят добре с героините си“, коментира Фийби. Анонимен източник разкри и подробности около персонажа на Линч: „В началото на филма има сцена с агент М, Бонд и героинята на Лашана. Двамата мъже са в стая и М казва на 007 да влезе, след което се появява красивата цветнокожа жена, която е новата 007. Бонд си е Бонд, но той вече не носи култовия си код.

Джеймс, разбира се, веднага започва да флиртува с дамата, но тя въобще не му се връзва на номерата. Поне не в началото“. Говорителят допълни и че понятието „Момичета на Бонд“ вече е забранено. Вместо него вече ще се казва „Жените на Бонд“. Лашана Линч дебютира при големите в началото на годината с ролята си на Мария Рамбоу в поредния блокбъстър на Марвел „Капитан Марвел“, пише standartnews.com

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимка: Pixabay

Започват Горещниците. Какво трябва да знаем?

Районите без ток във Варна и региона