in

„4 бири и оркестърът да свири“ на празника на Варна (СНИМКИ)

Снимка: Фестивален календар - Варна

На 15 август варненци ще имат алтернативен вариант за празнуване – летния фестивал в „Младост“.

15 август неслучайно е избран за празник на Варна. Тогава се чества и църковния празник Успение на Пресвета Богородица, която е патрон на катедралния храм. До ден днешен, ежегодно празникът започва с шествие, след което варненци отбелязват празника по най-различни начини. Центърът кипи, защото градът е домакин на множество събития – най-различни концерти и фестивали.

Но тази година варненци ще имат обещаващ алтернативен вариант. Ако нямате желание да се борите с кошмарния трафик в централната част на града в разгара на лятото, опитвайки се да се доберете до някоя забавна локация, тогава ви представяме една нова възможност. Летният фестивал „4 бири и оркестърът да свири“ ще удължи празника на Варна със своята продължителност от 14 август (сряда) до 20 август (вторник).

Снимка: Фестивален календар ВАРНА

Събитието е подходящо за малки и големи посетители, тъй като съчетава разнообразни забавления и музикални стилове. Децата ще могат да се веселят до
полуда в големия лунапарк – виенско колело и гондола, са сред съоръженията, които ще бъдат разположени на терена. Освен тях, ще има и батут и детска въртележка за най-малките, както и много развлекателни игри, подходящи за всички възрасти!

Снимка: Фестивален календар ВАРНА

Най-различни игри и спортни активности ще очакват и посетителите, където ще могат да печелят различни награди всяка вечер. А ако искате просто да си починете, можете да седнете да похапнете с компанията – ще можете да избирате от различни щандове за барбекю, сладки, бира и различни безалкохолни напитки.

На място ще бъде разположена и сцена, от която ще звучат разнообразни стилове музика: от фолклор – през поп – чак до рок!

„4 бири“ се провежда по инициатива на кмета на район „Младост“ – Христо Христов. Той лично ще открие фестивала на 14 август от 19:00 часа. Мястото е кв. „Младост“ (до ледената пързалка), така че ако живеете в района, това е още една причина да изберете точно това събитие.

Освен атрактивна шоу програма за празника на Варна – 15 август, от район „Младост“ са се погрижили малчуганите от квартала да използват атракционите на територията на фестивала абсолютно безплатно в рамките на 1 час от 11:00 до 12:00 в четвъртък. В делничните дни фестивалът ще работи от 17:00 до 23:00 ч., а през почивните дни ще отваря врати още в 11:00 ч.!

Повече информация за мероприятието, както и за музикалната програма можете да намерите тук.

„4 бири и оркестърът да свири“ очаква варненци и гости на града, за да празнуваме подобаващо! Посетете фестивала, за да разберете защо тематиката е „4 бири“.

Вход: Свободен!

 

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/