in

Иззеха ментета за 80 000 лв от варненски магазини

Стоки за над 80 000 лв. бяха иззети при специализирана операция в магазини за дрехи във Варна

Вчера от служители на отдел «Икономическа полиция» при ОДМВР – Варна, е проведена специализирана полицейска операция за установяване и документиране на престъпления против интелектуалната собственост.

В хода на операцията са проверени два търговски обекта, като в същите са установени дрехи, обувки, спортни стоки и аксесоари на различни търговски марки без необходимата документация за изрично съгласие от страна на притежателя на съответните марки.

Иззетите стоки са на обща стойност около 82 000 лв. Образувани са досъдебни производства. Съдържатели на обектите са Н.Н. (43 г.) и Д.Д. (43 г.). За случаите е уведомен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/