in

Хванаха ромски деца, мятали камъни по колите на бул. „Левски“

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

Установени са децата, хвърляли камъни по лек автомобил, преминаващ по бул. „Васил Левски“, съобщават от пресцентъра на ОДМВР – Варна.

Пакостниците са три малолетни момчета и едно непълнолетно.

Както „Нова Варна“ писа, за случая ни алармираха лично пострадали от инцидентите. Случаят е от 1 август, когато в полицията е получен сигнал за това, че неизвестно лице е нанесло материални щети на лек автомобил „Ауди“, който преминавал по бул. „Васил Левски“, след като е хвърлило камък по колата.

След проведени действия по разследване на случая и оперативно-издирвателни дейности е установено, че извършители на деянието са три малолетни момчета и едно непълнолетно.

По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. На децата са наложени възпитателни мерки по чл. 60 от НК.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/