in ,

Събраха кръвта, нужна на младежите от мелето на „Левски“

снимка facebook

Нужната кръв за спасяването на двете момчета от Сливен и момичето от Варна, пострадали много тежко в зловещата катастрофа по бул. „Левски“, бе събрана за часове.

Това се случи благодарение на жеста на друг п острадал от катастрофа варненецът Николай Цвятков, за когото „Нова Варна“ писа. Той предостави остатъка от бележките, предадени за него на двете момчета от Сливен и момичето от Варна, които пострадаха при тежката катастрофа в събота до пасарелката на булевард „Левски“.

Вчера следобед стотици откликнаха на призива на тяхна близка за събиране на кръв:

„Приятели, тези млади хора и наши приятели имат нужда от вашата помощ. Пострадаха при катастрофа на 10.08.2019г. и е необходимо голямо количество кръв. Можете да дарите всеки ден без Неделя в Кръвен център Варна. Кръвната група не е от значение‼ На бележките трябва да са написани и трите имена на човека за когото дарявате!

▪️Деница Спас Александрова

▪️Атанас Иванов Атанасов

▪️Радослав Петров Петров

И тримата имат нужда от голямо количество кръв❗❗

Бележките могат да се предават в Интензивно отделение или на Божидар Александров Bojidar Aleksandrov 0897340913

Работно време Кръвен център

Понеделник – Петък от 08:00 – 13:00 /13:30 – 17:30

Събота 09:00 – 14:00

Дръжте се с вас сме!“

Както „Нова Варна“ писа, зверското меле по бул. „Левски“ стана в събота вечер около 22:00 часа, в района на кръстовището с ул. „Струга“. Според очевидци Пежото се е движило с изключително висока скорост. Двете момчета от Сливен все още са с опасност за живота, момичето от Варна вече е стабилизарон, съобщиха вчера от пресцентъра на варненската МБАЛ „Света Анна“

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева