in

Над 40 души дариха кръв в благотворителна акция на варненските мотористи (СНИМКИ)

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

Членове на варненските мотоклубове участваха в благотворителната акция по кръводаряване под надслов „Бензин в кръвта“ миналата седмица във Варна.

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

Акцията е организирана от Живка Кубаданова и в нея взеха участие над 40 души – любители на адреналина и високите скорости.

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

Състоялата се ден след празничния 15 август безвъзмездна кръводарителска акция е  протекла с голям интерес както сред мотообществото на града, така и сред гражданите, съобщи за “Нова Варна” организаторката на акцията.

Тя допълни, че благотворителното начинание е посрещнато добре от всички и освен удоветворението, което дарителите са получили от доброто дело, е имало осигурени и награди.

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

В инициативата са се включили мнозина съмишленици и приятели на варненските мотоклубове, а любезните служители на РЦТХ-Варна отчели в системата над 40 кръводарители. Специално за акцията доброволците са паркирали моторите си в двора на МБАЛ “Света Анна”, където се намира центъра за кръводаряване.

Снимка: Facebook, „MOTOристи се обединяваме, кръв даряване“

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева