in

Адел се развежда

Кадър: YouTube

Британската певица Адел подаде документи за развод със съпруга си Саймън Конеки в лосанджелиски съд, съобщи Си Ен Ен, цитирани от БТА.

Тя обяви през април, че двамата са се разделили след тригодишен брак, но ще отглеждат заедно сина си с любов.

Адел роди сина си Анджело през 2012 година. Британската суперзвезда, която е на 31 години, винаги е била много дискретна за личния си живот. Тя бегло спомена, че се е омъжила за Саймън Конеки, след като през 2017 година спечели „Грами“ за албум на годината. По време на награждаването Адел благодари на звукозаписната академия, на своя мениджър, на съпруга си и на своя син.

Конеки е известен с това, че е съосновател на екологичната компания „Еко Уотър“ за бутилирана вода. Средства от нея постъпват в благотворителната му организация „Дроп фор дроп“, която подпомага с питейна вода държави, изпаднали в беда. Той е бил инвестиционен банкер, но през 2012 г. каза, че „се е отвратил от този алчен и корумпиран свят“.

Адел издаде дебютния си албум „19“ през 2008 г. Той зае първо място в британската класация. Вторият ѝ албум „21“ я направи световна мегазвезда, като оглави класациите в 30 държави, включително САЩ и Великобритания. Тя не е издавала албум от 2015 г., когато излезе също много успешния „25“.

През март Адел беше заснета да излиза от звукозаписно студио в Ню Йорк. Вероятно тя работи върху нов албум.

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/