in ,

Венцислав Сивов, кандидат за районен кмет на ВМРО за „Вл. Варненчик“: Вместо за тротоари, трябва да говорим за иновации (ВИДЕО)

Снимка: ВМРО - Варна

Безплатни детски градини и благоустрояване на микрорайон „Кайсиева градина“ са приоритетите в управленската програма на кандидата на ВМРО – Варна за кмет на район „Владислав Варненчик“, Венцислав Сивов.

„Всички в тази кампания говорят за тротоари, вместо в 21-ви век да говорим за автоматизация и модернизиране. Близо 50 000 души живеят в район „Владислав Варненчик“, където много неща се направиха, но много има още какво да се прави“, смята лидерът на войводите  във Варна, Венцислав Сивов. Освен кандидат за кмет на района, той е и втори в листата за общински съветници на ВМРО за Варна с номер 34 и преференция 102.

По думите му основните приоритети в управленската програма на войводите за района са изключително важни – а именно: безплатни детски градини и ясли за децата от района, подобряване на инфраструктурата и градската среда в крайния варненски квартал.

Това според него са и основните проблеми, за които алармират варненци по време на срещите му с тях в рамките на кампанията.  Другите акценти в управленската му програма са свързани с презастрояването, липсата на зелени площи, неефективното сметосъбиране, липсата на адекватна инфраструктура за натоварения трафик.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

*******
Местни избори 2019:

Reklama v NovaVarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева